måndag 3 mars 2014

Vår Trädgård, Malmömässan 6-9 mars

Äntligen är säsongen igång och nu till helgen närmare bestämt på lördag ska vi till Malmömässan, Vår Trädgård. Svenska Pelargonsällskapet är på plats med många andra. Detta ser vi verkligen fram emot.

Önskar er alla en trevlig kväll
Mvh Familjen Olsson
Pelargonernas Rike

3 kommentarer:

  1. Så spännande det låter! Ska ni sälja? Jag planerar att besöka något av sällskapets arrangemang framöver för att köpa några efterlängtade sticklingar. Är bland annat på jakt efter en Stilleryd eftersom min "äkta" Stilleryd inte klarat vintern. Köpte en extra Stilleryds-planta i höstas för säkerhets skull men jag tror inte den är "äkta" eftersom bladen saknar zonering.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi kommer att delta på lördagen för att representera Svenska Pelargonsällskapet men det finns givetvis folk de andra dagarna också som representerar föreningen :-) Ska bli väldigt trevligt. Vi har precis kollat vilka fler utställare där finns och vad man ska besöka. Ett måste är Majas Cottage sedan köpte vi bröd förra året som var mycket gott och det ska vi göra i år med. Annars bakar vi ganska mycket själv som surdegsbröd m.m. men det finns väldigt mycket vi måste hinna med att se.

      Radera
  2. Får se om jag kan slita med mej Jens på söndag. Mässan brukar ju vara trevlig och man får så mycket inspiration med sej hem på köpet. Jag tycker att det är roligt att de satsar lite extra med en större trädgårdsmässa i år.

    Såg att Pelargonsällskapet har aktiviteter i Vinslöv och i Fulltofta utanför Hörby senare i vår, de ska jag absolut åka till. Fulltofta är ju ett trevligt utflyktsmål i sej.

    Jag lämnar krukor och fröer till Alexander nästa eller nästnästa vecka, hör av mej till honom i förväg.

    Lycka till på mässan!


    SvaraRadera