fredag 14 februari 2014

Vi har tyvärr inte varit så aktiva här på bloggen och inte heller med våra pelargoner. Detta beror på att en nära familjemedlem strax innan jul fick en cancerdiagnos. Förloppet har gått mycket fort och vi har spenderat mycket tid på sjukhuset och senare hospis. Med stor sorg har denna person lämnat oss nu och det är ganska tungt för oss alla i familjen. Vi kommer igen men det kan dröja ett tag.

Mvh Familjen Olsson
Pelargonernas Rike

2 kommentarer:

  1. Beklagar verkligen er sorg. Vilken tung början på 2014 för er. Mitt i detta mörka och ofattbara har det förhoppningsvis varit bra både för er familj och er närstående att ni har kunnat finnas i närheten. Ta nu hand om er - pelargoner går att ersätta men människor får vi aldrig tillbaka.

    SvaraRadera
  2. Hej Anna! Tack för dina fina ord. Nej, människor kan man inte ersätta och det som hänt oss känns så ofantligt svårt och man har verkligen svårt att inse att personen inte finns längre. Saknaden är enorm. Vi försöker bearbeta vår sorg och det får ta den tid det tar. Ena dagen är ok andra inte. Just nu har vi försökt att ta tag i vårt intresse, pelargonerna, och det känns skönt att gå ut i garaget och bara vara och stå och plantera. En sak ska vi däremot göra och det är att vi har en önskan om att få fram en ny sorts pelargon och den ska vi uppkalla efter personen som gått bort.

    SvaraRadera