fredag 2 augusti 2013

Underbara pelargoner

Trots att Mårbacka pelargoner är de mest sålda och vanliga pelargoner så tycker vi väldigt mycket om dem. Här kommer lite sommarbilder på våra Mårbackor.

Ha en skön dag imorgon, lördag, då det här väntas mycket varmt väder, glöm inte vattna pellisarna :-)

4 kommentarer:

  1. Ja, Mårbacka-pelargonerna tröttnar man aldrig på. Min mamma brukar säga att det är den enda pelargon hon absolut inte kan vara utan. Jag håller faktiskt med henne.

    Just nu blommar "vanlig" Mårbacka, Gammal Mårbacka och Dronning Ingrid för fullt här hos mej. I sovrumsfönstret har jag fyra stora krukor med blommande Dronning Ingrid och det är en skön syn att vakna till. Vet inte om Drottning Viktorias Vilohem räknas som en Mårbacka men det är en fantastisk pelargon som också blommar överdådigt större delen av året, även mitt i vintern när Mårbacka gett upp.

    SvaraRadera
  2. Låter helt underbart! Drottnings Viktorias Vilohem har vi inte någon erfarenhet av men den verkar vara en intressant sort.

    Mvh
    Familjen Olsson
    Pelargonernas Rike

    SvaraRadera
  3. Den är både vacker och lättskött, en av de mest blomvilliga sorterna jag har.Den blommar så gott som hela året. Jag kan sätta en stickling på rotning till er om ni vill.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter som en spännande sort och tack vi vill gärna ha en stickling och är det någon du är intresserad av att byta med så säg till så får vi se om vi har den om inte annat så köper vi gärna den av dig. Bor du i Skåne och ska på någon aktivitet typ, Landskrona Trädgårdgille, Sofiero Trädgårdsmässa eller Ängelhoms så kanske vi kan byta där eller så får det bli posten. Maila isåfall till fam.olssons.pelargoner@gmail.com

      Mvh
      Familjen Olsson
      Pelargonernas Rike

      Radera