lördag 6 april 2013

Äntligen, en logga!


Det tog trots allt lite tid att komma på hur den skulle se ut och hur den skulle utformas, men resultatet blev över förväntan! Pelargonernas Rike är namnet på familjens samling, och det dekorerade o:et står för Olsson. (För er som är nyfikna så kommer inspirationen ifrån ett exemplar "Elsas konditori", en av favoriterna.)

Designer: Alexander



5 kommentarer:

  1. Hej! Loggan blev jättefin! Nu har jag en liten fråga! Jag ser att ni bor någonstans i Skåne län. Det är nämligen så att jag ska ner och gå en kurs med jobbet i helgen (13-14 april) i Ängelholm och kommer att ha några timmar över på fredag eftermiddag, så jag undrar om ni vet av någon trevlig handelsträdgård i Ängelholmstrakten som kan ha pelargonsticklingar :-)

    (inte för långt bort för det är väl buss eller lån av cykel på hotellet som gäller) Jag har försökt titta på nätet och hittat en del handelsträdgårdar i närheten men om de kan ha pelargoner har jag inte lyckats lista ut. Eller så vet ni inget om Ängelholm för ni bor i andra änden av Skåne och det är ju hel ok!:-)
    Hälsningar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej igen!
      Har fått ett tips om handelsträdgården i Förslöv men personen vet inte om dom har så många olika sorter. Det var där man tog fram Mårbacka Tulpan. Synd att du inte skulle till Skåne den 18-19/5 för då är det Margeretetorps trädgårdsmässa i Ängelholm och det kommer nog vara en härlig trädgårdsmässa att besöka. Vi har också Den stora Trädgårdsfesten på Sofiero som är värt ett besök i en fantastisk miljö och där Pelargonsällskapet deltar på båda ställena.

      Mvh
      Pelargonriket

      Radera
  2. Hej Helena!

    Tack, ja vi tycker alla att Alexander gjorde en jättefin logga.
    Vi bor inte i närhetet av Ängelhom men vi ska se om vi kan ta reda på om det är någon som vet något bra ställe, vi återkommer isåfall. Vi bor lite mer söderut, närmre Lundatrakten men ute på landet (har tidigare bott i Lund).

    Om du någon gång kommer i närheten av Vinslöv i Skåne så kan vi tipsa om ett fantastiskt ställe som heter Flädergården. Googla efter det och du kan se lite mer om stället.

    Som sagt, vi återkommer om vi får nys om något sevärt i Ängelholm :-)

    Vårhälsningar från Pelargonriket

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Åh Flädergården såg ju helt underbar ut! Men det var ju lite långt bort :-) Tack för att ni tänkte på mig i alla fall. Jag ska fråga på hotellet om de vet nåt ställe, pelargonfantaster kan finnas överallt :-)

    SvaraRadera
  4. Lycka till & ha en trevlig vistelse i Skåne

    SvaraRadera